Bekreftet: Gudjohnsen klar for Molde FK

805

Klubben bekrefter overgangen i en pressemelding, at Eidur Gudjohnsen er klar for Norsk fotball og Molde FK.

Torsdag kveld ankom islendingen Molde, og gjennomgikk samme kveld medisinske tester som fortsatte fredag morgen.

«I forbindelse med signeringen av Eidur Gudjohnsen inviteres mediene til vår trening 11.30 på Aker Stadion», skriver klubben.

Fredag skal han ha sin første trening med med resten av MFK-laget, og han og MFK-manager Ole Gunnar Solskjær vil møte pressen etter treningen.

- Annonse -

Fotballekspert Bengt Eriksen synes det er en spennende signering, men er usikker på hvor god fysiskform den tidligere storscoreren har. For ferdigheter glemmer man ikke, veteran spissen har jo spilt med de noen av de beste spillerne i verden, sier Eriksen til VG.

Til Rbnett sier Islendingen Han har stor tro på at han kan bli med MFK-troppen som om noen dager reiser til Spania, hvor klubben skal gjøre de siste forberedelsene inn mot Europa League-kampen mot Sevilla.

Han ble også spurt om hva han vet om klubben

– Jeg vet litt. Det har jo vært noen islendinger her tidligere. Men jeg vet klubben har vunnet mye de siste årene, og resten får jeg nok vite etter hvert, sier han.

Hvilken ambisjoner har du med Molde

Mine ambisjoner er spille så godt som jeg kan, og hjelpe laget med det jeg kan bidra med. Og forhåpentligvis kan vi spille om seriemesterskapet, avsluttet Gudjohnsen, før han forlot flyplassen sammen med blant andre Øystein Neerland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -