Bekreftet: Kirchhoff solgt til Sunderland

121

Bekreftet: Kirchhoff solgt til Sunderland

Jan Kirchhoff er klar for den engelske Premier League-klubben Sunderland.

Den tyske 25-åringen Jan Korchhoff forlater Bayern München, til fordel for Premier League-klubben Sunderland.  Hvor han skal ha signert under på en kontrakt frem til sommeren 2017. Spilleren som kommer fra Bayern München har i løpet av den siste tiden slitt med spilletid, for den tyske storklubben.

Den tidligere tyske U -21 landslagsspilleren startet sin fotballkarrieren i tyske  FC Mainz, senere ble han solgt til Bayern München sesongen 2013- senere ble han leid ut til Schalke 04, hvor han blant annet spilte Champions League for de kongeblå.

Sunderland manager Sam Allardyce er svært fornøyd med klubbens ny tilskudd. Jan har en virkelig god CV, og selv om han fortsatt er relativt ung, har han bra med erfaring med fotball på det høyeste nivået – inkludert Champions League. Han er veldig allsidig som en spiller, kan spille både i midtforsvaret og midtbanen. Han er veldig ivrig på å få erfaring fra Premier League, og vår jobb er nå å gjøre alt vi kan for å få ham til å være komfortabel i engelsk fotball, så han kan ha en positiv innvirkning på vår tropp, sier Allardyce.

- Annonse -

Innlegget Bekreftet: Kirchhoff solgt til Sunderland dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -