Bekreftet: Sinan Kurt solgt til Hertha

150

Bekreftet: Sinan Kurt solgt til Hertha

Hertha Berlin har kjøpt 19-åringen Sinan Kurt i fra Bayern München.

Hovedstads klubben Hertha Berlin har i dag kjøpt den 19 år gamle midtbanespilleren, Sinan Kurt fra Bayern München. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside. Hertha Berlin som for øyeblikket ligger på en tredjeplass i Bundesliga, etter halvspilt sesong.

Hertha Berlin får inn en av tysklands største talenter i den årsklassen. Det betyr at den norske duoen Per Ciljan Skjelbred og Rune Almenning Jarstein, får ennå en ny lagkamerat i stallen. 19-åringen har signert under en kontrakt som varer frem til sommeren 2019.

– Vi er utrolig fornøyd, og selvsagt veldig glad etter at overgangen var i boks. Kurt er et av tysklands største talenter, og vi kunne ikke si nei til noe slikt forklarer Michael Preetz.

- Annonse -

«Jeg hadde veldig gode samtaler med Michael Preetz, og treneren Pal Dardai. Hertha BSC har et godt lag og har så langt hatt en veldig bra sesong. Jeg ønsket nye utfordringer, derfor valgte jeg å komme hit. Jeg er sikker på at jeg har valgt det rett for min egen del, sier Sinan Kurt til klubbens hjemmeside. Spilleren får drakt nummer 18 i sin nye klubb.»


Innlegget Bekreftet: Sinan Kurt solgt til Hertha dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -