BEKREFTET: Solskjær ansatt som permanent Manchester United-manager

118

Ole Gunnar Solskjær har blitt ansatt som hovedtrener på permanent basis. Det bekrefter klubben i dag.

Nordmannen fortsetter som trener for Manchester United, men nå på permanent basis. Han har skrevet under på en treårsavtale med Manchester United.

– Det var en ære å være Manchester United-spiller og starte min trenerkarriere her. De siste månedene har vært fantastiske. Jeg ønsker å takke trenerapparatet, spillerne og støtteapparatet for jobben de har gjort så langt. Dette er jobben jeg alltid har drømt om, og jeg er veldig glad for at jeg får sjansen til å lede klubben videre. Forhåpentligvis kan jeg gi klubben den suksessen den fantastiske fansen vår fortjener, sier Solskjær til Manchester Uniteds nettsider.

Det tok ikke lang tid før han fikk sving på klubben og de begynte å vinne kampene sine. Mye av årsaken rundt at han nå blir trener på permanent basis, er nok “mirakelet” i Champions League-oppgjøret mot PSG. De ga en plass i kvartfinale mot selveste Barcelona.

Solskjærs permanente avtale gir ham trolig en årslønn på vel 100 millioner kroner. Molde skal ifølge engelske aviser få cirka 55 millioner i overgangssum.

Kommentarer

kommentarer