Bekreftet: United er enig om kjøp av Lindelöf

180

Manchester United har nylig bekreftet at de skal ha kommet til enighet med den Portugisiske seriemesteren Benfica om en overgang for Victor Lindelöf.

Svenske Victor Lindelöf har lenge vært ryktet med en overgang til Manchester United. Og nå er det en realitet for klubben som har vunnet Premier League 20-ganger. Det bekrefter den engelske storklubben selv på sine nettsider lørdag.

Den svenske midtstopperen kommer fra Benfica, hvor han senest var med å ta seriegullet med Benfica. Nå er det bare den obligatoriske legesjekken gjenstår før han kan signere kontrakten med Manchester United. Samt at han må bli enig om de personlige betingelsene i sin kontrakt.

Så sent som i Mars valgte svensken å skrive under på en  ettårig kontraktsforlengelse med Benfica. Noe som gjorde at han hadde kontrakt med Benfica frem til 2021. Flere medier har hevdet at Manchester United må betale Benfica, hevder å vite at overgangssummen skal ligge på rundt 31 millioner pund,  336 millioner norske kroner.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -