Benitez fredet av Florentino Perez

182
Real Madrid
Real Madrid logo

Benitez fredet av Florentino Perez

I etterkant av Real Madrids elendige prestasjon i klubbens 0-4 tap mot Barcelona hjemme på Santiago Bernabeu, var det mange eksperter som gikk ut og mente at Rafael Benitez ville få sparken allerede etter 4 måneder i jobben.

Petter Veland, La Liga ekspert og fotballkommentator for Viasat, sa følgende i viasat sitt fotballstudio etter kampen: «Jeg tenker at Benitez må gå». Det endte allikevel med at presidenten i Real Madrid, Florentino Perez, gikk ut i media og fredet Benitez. Det lover allikevel sjeldent godt at den noe eksentriske presidenten kommer med den typen lovnader. En bør dermed ikke bli altfor overrasket dersom Benitez blir sendt ut porten av Santiago Bernabeu i løpet av desember.

Den udiskutabelt største stjernen på Real Madrid, Cristiano Ronaldo, skal også ha kommentert situasjon rundt egen sjef i media den siste perioden og krevd at Benitez skal bli avskjediget. Perez har riktignok avkreftet disse påstandene i senere tid, men det er ikke alle eksperter som ser på dette som spesielt troverdig.

Uansett er det åpenbart at det er store problemer i det som blir sett på som Verdens største fotballklubb om dagen og de virker ikke å forsvinne med det første. Er det nok å fjerne Benitez? Neppe…

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -