Sunderland stjal seieren

85

Sunderland stjal seieren

 

Nedrykkstruede Sunderland gjestet Crystal Palace mandag kveld for å avslutte den 13.serierunden i Premier League.

Med to strake tap var Sunderland desperate etter å få en opptur borte mot Crystal Palace.
Sam Allardyce sa før kampen at han kom med et lag som ville gå ut i en stram 4-4-2 formasjon, men det ble tidlig klart at dette var en aldri så liten løgn var Sunderland-sjefen, da laget hans stilte opp i noe som lignet mer på en 5-3-2 formasjon. Dette skulle også vise seg å være med på å sette tonen for kampen.

Hjemmelaget slet med å komme til store sjanser mot gjestenes forsvarsfemmer og Sunderland var stadig i undertall i angrep, de få gangene de maktet å få laget framover maktet de ikke å utnytte muligheten. Lagene gikk til pause etter en svært lite innholdsrik førsteomgang.

- Annonse -

Kommunikasjonssvikt

Crystal Palace gikk svært offensivt ut i andreomgang og kontrollerte mesteparten av kampen, men maktet ikke å overliste Sunderland keeper Costel Pantillimon.
Etter snaut 80.minutter skulle en kommunikasjonssvikt mellom Crystal Palace kaptein Scott Dann og keeper Wayne Hennesey bli kostbar. Jermain Defoe ble spilt igjennom, men Scott Dann så ut til å ha tilsynelatende kontroll, men da Hennesey plutselig bestemte seg for å storme ut å avbryte angrepet utnyttet Jermain Defoe muligheten og smatt forbi Dann og spilte ballen forbi Hennesey før han sendte ballen i det åpne målet.

Hjemmelaget fortsatte trykket etter scoringen, men maktet aldri å komme til de helt store sjansene de trengte for å sette ballen i mål. Sunderland tok med seg alle tre poengene og befinner seg nå kun et poeng bak trygg plass og erkerivalen Newcastle.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -