Berget klar for svensk storklubb

167
Jo Inge Berget
Jo Inge Berget. Foto: Wikimedia

Berget klar for svensk storklubb

Malmö FF melder idag på sine hjemmesider at Jo Inge Berget er klar for klubben.

Fotballnerd.no skrev i forrige uke at nordmannen var ferdig i Cardiff, og at Molde skulle være svært interessert i å hente deres gamle spiss tilbake til Romsdalen. Nå er imidlertid disse ryktene avkreftet ettersom 24-åringen idag skrev under for den regjerende svenske seriemesteren og Champions League-deltakeren.

«MFF er et spillende lag som ikke vil spille lange baller, men heller ta seg fremover på banen ved hjelp av underholdende fotball. Det er akkurat den type fotball jeg foretrekker, og jeg tror at spillestilen min kommer til å passe bra inn her», sier Berget til mff.se.

Til tross for at Berget ikke er mer enn 24 år gammel, har han allerede hatt en svært innholdsrik karriere som bl.a. har inneholdt spill for Lyn, Udinese og Strømsgodset, seriegull med Molde, nedrykk med Cardiff, i tillegg til et mindre vellykket utlån til Ronny Deilas Celtic. Nå skal han altså prøve lykken hos Åge Hareide og Malmö FF.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -