Sogndal forsterker

176
Sogndal
Sogndal logo

Sogndal forsterker

Sogndal Fotball bekrefter idag at de har signert Robin Shroot fra Hødd. Engelskmannen har skrevet under på en 2-års kontrakt med vestlandsklubben. 

Shroot er tross sine 26 år en svært rutinert herremann med spill for blant annet AFC Wimbledon, Birmingham og Stevenage, men meldte overgang til 1. divisjonsklubben Hødd før 2014-sesongen. Der gjorde engelskmannen sakene sine meget bra med imponerende 16 mål på 23 kamper for de blå.

Sportslig leder i Sogndal, Håvard Flo, er særdeles fornøyd med å få på plass den offensive spilleren, som forøvrig kan bekle både spiss- og kantposisjonen:

«Vi er veldige glade for at han valgte å bli med oss, da han kan bli en viktig og god spiller for oss de neste to åra. Robin var ettertrakta, det er Tippeligaklubber som har snust på han, derfor synes vi det er ekstra hyggelig at han valgte Sogndal», sier han til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Shroot blir med det årets andre signering for klubben som rykket ned fra Tippeligaen i fjor høst. Tidligere har de også signert Kristoffer Ryland fra Florø.

 

Robin Shroot var forøvrig på prøvespill hos Sarpsborg 08 i forkant av 2014-sesongen, uten at det ble noen kontrakt med Tippeligaklubben. 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -