Raufoss henter fem spillere

571
Bilde: Sören Döpker, Fotballnerd.no.

Raufoss forsterker laget sitt med fem spillere. De har også sluppet tre spillere den siste tiden.

Andreas Helmersen (22) har en fortid i Rosenborg. Han har spilt på alle aldersbestemte landslag. Spissen var Rosenborgs eiendom fra fra 2015 – 2020. Han var utlånt til Ranheim en sesong i 2018 og utlånt til Odd i 2019. To korsbåndskader har satt ham tilbake men Raufoss tenker langsiktig og har signert ham på en treårskontrakt, melder klubben på sine nettsider

Herman Kleppa (24) er fra Stavanger og debuterte i eliteserien for Viking i 2015. Han spilte for Sandnes-Ulf i OBOS-ligaen i 2018 og 2019. Kleppa, som er back, har skrevet under en treårskontrakt.

Mikkel Michael Frankoch (24) er kommer fra Greve på Sjælland i Danmark. Han er midtbanespiller og ble i fjor seriemester med HB Torshavn på Færøyene. Han har kamper på det danske U16- og U17- landslaget, skriver klubben på sine nettsider.

- Annonse -

Raufoss har også hentet Rosenborg-spiller Teodor Berg Haltvik og Valdres-spiller Birk Håkenstad Evertsen. Tre spillere har forlatt Raufoss den siste tiden. Solomon Owusu har gått til Odds Ballklubb og duoen Håkon Bjørdal Leine og Oskar Johannes Løken har begge signert for Hødd.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -