United-lån forlater Bundesliga – sendes på nytt lån til Belgia

183
Tahith Chong. Bilde: Kane Brooker, Wikimedia.

Tahith Chong forlater Bundesliga-klubben Werder Bremen. United-lånet drar til Belgia for å få mer spilletid.

Chong kom som lånespiller til fra Manchester United til Werder Bremen før sesongen. I utgangspunktet skulle låneoppholdet vare i ett år. På grunn av for lite spilletid avsluttes låneoppholdet allerede nå.

– Tahith har enormt med talent og potensial, noe som han til dels viste i kampene for oss. Vi har imidlertid alltid påpekt at han trenger tid for å vise fram potensialet konstant over tid. Vi kan på grunn av konkurransesituasjonen ikke garantere ham mer spilletid denne sesongen, og derfor ønsket han å avslutte låneoppholdet allerede nå. Vi har imøtekommet dette ønsket, slik at han kan finne en klubb som kan gi ham mer spilletid, sier Bremens sportssjef Frank Baumann til klubbens hjemmeside.

Les også: Raufoss henter fem spillere

- Annonse -

Chong fikk 380 minutter i Bundesliga fordelt over 13 kamper denne sesongen. Han produserte én målgivende pasning. I cupen var 21-åringen på banen i begge kamper Bremen har hatt så langt (ett mål, én målgivende).

Den nederlandske kantspilleren har allerede funnet en ny klubb. Ut sesongen spiller han for belgiske Club Brugge, som for øyeblikket ligger på førsteplassen i Jupiler League.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -