Viking-spiller aktuell for Moldova

188
Kjell Jonevret
Kjell Jonevret. Foto: Wikimedia

Viking-spiller aktuell for Moldova

Tirsdag setter Viking-spiss Osita Chikere kursen mot Moldova og Sheriff Tiraspol. Der skal han vise seg frem de neste par dagene. Det melder Stavanger Aftenblad. 

Den storvokste nigerianeren signerte for «siddisene» sommeren 2013 etter at han imponerte på prøvespill. 23-åringen har imidlertid slitt med å levere varene og står kun med et fattig mål i Tippeligaen på 16 opptredener. Nå skal han altså være nær en overgang til den moldovske storklubben Sheriff Tiraspol.

«Det er en stor klubb han skal prøve seg hos. Det skal bli spennende å se hva som kommer ut av det. Jeg synes han har hatt en veldig flott utvikling det siste året, men han trenger spilletid», sier Kjell Jonevret til lokalavisen.

Han innrømmer derimot at Viking fortsatt tror Chikere har en fremtid i klubben og at det mest sannsynlig kun skal dreie seg om en utlånsavtale.

- Annonse -

«Vi har hele tiden sagt at han er et langtidsprosjekt, og vi har fortsatt troen på ham. Blir det ingenting med Sheriff, tar vi han gjerne tilbake, avslutter Viking-treneren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -