Gjør comeback i 3. divisjon

1479
Even Østensen (t.h.) skal spille for Staal Jørpeland. Foto: Staal Jørpeland

Even Østensen ga seg som fotballspiller på toppnivå i Viking etter fjorårssesongen. Nå gjør han comeback for Staal Jørpeland i 3. divisjon.

Han har signert en ettårskontrakt med Staal Jørpeland.

-Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre etter at kontrakten med Viking gikk ut. Jeg tok meg en god pause og så fikk jeg lysten på fotball tilbake, sier Even Østensen til Fotballnerd.no.

Han har bøttet inn mål i hele sin karriere på fotballbanen. For Staal Jørpeland ble det 84 mål på 128 kamper. Det var det som vekket interessen for ham hos Viking.

- Annonse -

I Viking ble det 47 kamper og åtte mål for klubbens A-lag og 15 mål på 13 kamper for Viking 2 ifølge statistikken på fotball.no.

-Hva skal til for å være en slik notorisk måljeger?

-Du må ha instinkt for å score mange mål. Det krever også hard jobbing med avslutningsteknikk og så må du komme til mange sjanser, sier Østensen, som kunne fortsatt spill på toppnivå men ville helst ikke flytte på seg.

-Jeg ble kontaktet av forskjellige lag og var litt i dialog med Aalesund, men det var ikke aktuelt for meg. Det var naturlig og fint å avslutte toppfotballkarrieren i Viking, sier Østensen.

Han har også fått seg jobb i Sterling White Halibut.

-Jeg begynte i jobben 4. januar og stortrives med å jobbe med oppdrettsnæringen og kveite, sier Even Østensen.

Sjekk: Sterling White Hallibut (nettside)

Les også: Norway Cup med bare norske lag

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -