Ny trener for Arna-Bjørnar

350
Øyvind Nordtveit har planene klare for Arna-Bjørnar. Foto; Arna-Bjørnar

Øyvind Nordtveit er ansatt som ny trener for Arna-Bjørnars kvinnelag. Han har planene klare.

-Det kom litt brått på. Jeg fikk fredag vite at det kunne være aktuelt. Jeg har tidligere vært inne som assistent og har ønsket meg tilbake på feltet. Jeg er klar for jobben, sier Øyvind Nordtveit til Fotballnerd.no.

Han kommer fra jobben som sportssjef i klubben.

-Jeg fikk bare litt over en måneds tid som sportssjef og spillerstallen var godt satt da jeg kom til jobben. Det blir ikke så stor forandring, sier Nordtveit.

- Annonse -
Øyvind Nordtveit er ny trener for Arna-Bjørnar. Foto: Arna-Bjørnar

I trenerapparatet går han inn som erstatter for Remi Natvik, som er blitt hentet av Åsanes herrelag. Natvik har trent Arna-Bjørnar siden 2018.

-Vi kommer til å bygge en veldig tydelig struktur og identitet. Målet er å bygge en skikkelig treningskultur, sier Nordtveit og fortsetter:

-Folk skal vite hva som kjennetegner oss og hva Arna-Bjørnar står for. Vi skal bli tydeligere overfor alle hva som kjennetegner oss, sier Nordtveit.

-Hva er det som skal kjennetegne dere?

-Veldig bra samhold, et aggressivt lag, veldig god struktur offensivt og defensivt og gode på dødball er noen stikkord, sier Nordtveit.

Han tror Arna-Bjørnar kan være med å kjempe i nærheten av topplagene denne sesongen.

-Vi har et ganske ungt lag som nok trenger litt tid, men vi skal være med å kjempe, sier Nordtveit og fortstter:

-Vi har et mål om å utvikle oss og gjøre det så bra som mulig. Det er nok litt for tidlig å være helt der oppe, sier Øyvind Nordtveit.

Les også: Sandviken satser høyt

Les også: -Vi ønsker å vinne serien

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -