Viking henter lånespiller tilbake fra Mjøndalen

230
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Viking avslutter låneoppholdet til Sebastian Sebulonsen i Mjøndalen. 21-åringen returnerer til moderklubben.

– Jeg har hatt den fint den korte tiden jeg har vært i klubben, og det er viktig for meg å få rette en takk til alle for måten jeg har blitt tatt mot på. Det har vært kjekt å bli kjent med både spillergruppe, trenerapparat, administrasjon, frivillige og supportere, sier Sebulonsen til Mjøndalens hjemmeside.

Sebulonsen kom til Mjøndalen på «Deadline day» 12. mai i år. Låneoppholdet skulle i utgangspunktet vare ut juli, men Viking har bestemt seg for å hente høyrebacken tilbake. Ettersom utlånsavtalen inngår i den nasjonale utlånsordningen for profesjonelle spillere mellom 18 og 22 år, kunne Viking hente spilleren tilbake når som helst.

Les også: Brann-tenåring ute i flere uker

- Annonse -

21-åringen spilte fire seriekamper for Mjøndalen og spilte én målgivende pasning – i bortekampen mot Viking, som vertene til slutt vant 2-1.

– Det rareste var å ha målgivende mot Viking. Jeg har vært Viking-supporter helt siden jeg var liten gutt, og det var veldig stort å signere med dem da jeg gjorde det. Da er det klart at målgivende mot Viking i Stavanger er veldig spesielt. Men det var MIF-drakt jeg hadde på meg da, og sånn er fotballen, sier Sebulonsen.

Viking skriver på sin hjemmeside at Sebulonsens gode prestasjoner i Mjøndalen samt skadesituasjonen i troppen er årsaken til at spilleren hentes tilbake tidligere enn planlagt. Klubben håper at Sebulonsen er spilleklar allerede mot Vålerenga på søndag.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -