DEADLINE DAY: Mjøndalen med to nysigneringer

848
Vegard Hansen har forsterket spillerstallen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

På overgangsmarkedets siste dag forsterker MIF med to nye signeringer. Sebastian Sebulonsen (21) kommer på et korttidslån fra Viking, mens ytterligere en forsvarsspiller til i Sivert Engh Øverby (21) har blitt klar for klubben.

Det bekrefter Mjøndalen på sine hjemmesider onsdag kveld.

Sebulonsen har Sola som moderklubb, men spilte 2020-sesongen for Viking. Her fikk han tjue opptredener i Eliteserien, fire av dem fra start. Han beskrives som en anvendelig spiller som har spilt i flere posisjoner, men som først og fremst trives i forsvarsleddet.

Mjøndalens trenerteam ønsker seg en spiller som kan vikariere på høyrebacken i Syver Skaar Eriksens skadefravær, og har derfor blitt enige med Viking om en låneavtale som strekker seg frem til neste overgangsvindu.

- Annonse -
SKADET: Syver Skaar Eriksen er skadet, og Sebulonsen blir dermed erstatter på høyrebacken til MIF. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Øverby blir hentet fra Fana, men kommer egentlig fra Hønefoss. Allerede som 17-åring debuterte han for Hønefoss’ A-lag, men fra høsten 2018 har han bodd i Bergen på grunn av studier. Fana IL Fotball snappet opp talentet, og han var fast på laget også i 2019-sesongen.

Fana spiller imidlertid i Norsk Tipping-ligaen, og denne serien ble avlyst i 2020 på grunn av koronapandemien, men det rapporteres at den venstrebente forsvarsspilleren har brukt tiden ekstremt godt og gjort store fremskritt til tross for manglende kamptrening.

Øverbys posisjon er først og fremst stopper, men har også flere offensive kvaliteter som kan føre til en anvendelig spiller på flere posisjoner for Mjøndalen denne sesongen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -