Beinbrudd: Mjøndalen-talent ute i tre måneder

271

Erik Skistad (nummer 31). Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Mjøndalens Erik Skistad er ute i rundt tre måneder etter å ha pådratt seg et brudd i beinet.

– Dessverre fikk Erik en fraktur i fibula, eller et brudd i det ytre leggbeinet oversatt til norsk. Dette skjedde i forbindelse med en duell på trening, og er et hendelig uhell i fotballen. Han ble sendt på røntgen ved Drammen sykehus, og ortoped der anbefalte operasjon. Akkurat nå går han med gips og venter på operasjonsdato. Det er sannsynlig at han er ute i rundt tre måneder, sier Mjøndalens fysioterapeut Lars Henrik Holmsen til klubbens hjemmeside.

Les også: Viking henter tilbake lånespiller fra Mjøndalen

- Annonse -

Skistad fikk sin debut i Eliteserien i november i fjor. Denne sesongen har 19-åringen spilt tre av fire kamper for Mjøndalen, samtlige fra start. I slutten av mai forlenget midtbanespilleren kontrakten med Mjøndalen ut 2024.

– Det er veldig triste nyheter for oss og ikke minst for spilleren selv. Erik har prestert godt og virkelig bidratt til at vi har fått en så god serieåpning. Men skader er også en del av fotballen, siteres Mjøndalens trener Vegard Hansen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -