Årets spiller klar for FFK

1995
Foto: Fredrikstad klubblogo

Fredrikstad fortsetter å forsterke, den fjerde signeringen til 2019 sesongen er i boks. Årets Hødd spiller i sesongen 2018, Marius Hagen (26) er klar for Fredrikstad. Den sentrale midtbane-spilleren har signert en to år avtale med østfoldingene.

Marius Hagen går fra Hødd til Fredrikstad. Marius Hagen har god erfaring fra OBOS-liga spill i klubber som Elverum, Åsane og Nest-Sotra. Men nå er han altså klar for FFK og PostNord. Hagen spilte 24 obligatoriske kamper for Hødd og scoret 2 mål i 2018 sesongen.

Marius Hagen beskrives av Høgmo og Bjørn Johansen som en løpsmaskin og en god ballvinner på midten. Han har solid erfaring fra OBOS og har gode lederegenskaper. Bjørn Johansen legger også til at Marius har en aggressivitet og oppofrende spillerstil som ofrer alt for klubben sin. Og at han er en erfaren spiller som er sulten på å bringe Fredrikstad tilbake på øverste nivå i norsk fotball. 26-åringen selv er veldig fornøyd med å signere for FFK.

  • Det er utrolig kjekt å signere for FFK en stor og tradisjonsrik klubb fra en flott by. Jeg skal gi alt i hver kamp for å hjelpe klubben opp og fram. Det er med ydmykhet at jeg tar på meg drakta, Jeg har spilt her flere ganger og vært sjalu på den flotte klubbsangen og støtte fra tribunen. Jeg håper på mange opplevelser her på stadion, sier Hagen til Fredrikstad sin hjemmeside.

To av grunnene til at overgangen ble en realitet er studier og kjæreste bosatt i Oslo område.

- Annonse -
  • Det er vemodig å reise fra nydelige Ulsteinvik. Har hatt ett supert år saman med flotte folk. Stort å bli kåra til årets blåsar av flotte supportarar, og kome med på årets lag i divisjonen. Eg har gjort alt eg kan i kvar kamp, og føler eg har gjort ein fin figur på banen eller ellers i Ulsteinvik. Å kombinere masterstudier og kjæraste i Oslo er ikkje enkelt med å bu i Ulsteinik. Hødd er eit lag eg har fulgt tett sidan eg var liten, og det vil alltid ha ein spesiell plass i mitt hjarte. Håper Hødd får ein super sesong. Det fortjener spelerane, sponsorane og ikkje minst Blåsarane, sier 26 åringen til Hødd sin hjemmeside.

Fredrikstad har da gjort sin fjerde signering men sier samtidig at de ikke er ferdig handlet, hvem blir neste spiller inn portene på Fredrikstad stadion?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -