Besiktas angrer på Karius-lån

1365

Stakkars Loris Karius får aldri fred. Keeperen som kostet Liverpool fjorårets Mesterliga med to grove tabber i finalen mot Real Madrid burde nyte en ny begynnelse i Besiktas i Tyrkia, med mindre press og lavere forventninger.

Nytt lag, nytt land men, dessverre, gamle synder. Noen flauser både i serien og i Europa League har allerede fått klubben til å ombestemme seg. Karius ser ikke helt komfortabel ut mellom stengene og inntrykket er at han ikke er et pålitelig valg til og med på temmelig lavere nivå.

Retur eller bytte, som i butikker

Ifølge noen aviser vurderer Besiktas å avlyse den gratis lånavtalen med Liverpool så snart som mulig for å kvitte seg med en byrdefull spiller.
Anfield-tilbakekomst er likevel langt fra ideell, for Jürgen Klopp ikke har bruk for Karius. Et toårslån, uten klausuler eller betalinger, er et ganske stort hint at den tyske keeperen ikke er ønsket i Liverpool lenger.

Besiktas har derimot en plan-B. De vil bytte Karius med spiss Divock Origi. Belgieren er en annen som ikke har slått til hos The Reds og overgangen er langt fra uaktuell.
Karius’ nedtur fortsetter på en nesten imponerende måte. Det går an å bli syndebukk i fotball, men det er svært uvanlig at en klubb vil benytte angrerett på en spiller de har fått gratis!

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -