Fotball Mot Kreft

253
Fotball mot kreft logo

Fotball Mot Kreft er en støtteordning som skal samle inn donasjoner til Støtteforeningen for Kreftsyke Barn. For det gjelder ikke bare de syke barna. Men hele familier og vennekretsen deres. Det å kunne gi dem et lyspunkt i hverdagen. Gi dem noe annet å tenke på. Og kanskje la både barna og de pårørende få en mulighet til å glemme sorg, bekymringer og smerte for en stund. Fotball er verdens største idrett, la oss la alle barn få gleden av å spille fotball. Det betyr så mye mer.

Kreft hos barn skiller seg fra kreft hos voksne på mange måter. Det er en katastrofe når det rammer en familie – men overlevelsen er heldigvis høy ved de fleste krefttyper.Kreft hos barn er sjelden. Av 30 000 mennesker i Norge som får kreft hvert år, er nærmere 200 barn under 17 år (0,7 %). Dette er nogenlunde det samme i resten av Europa. Det har vært en lett, men signifikant insidensøkning i hele Europa mellom 1978 og 1997.Flest nye tilfeller oppstår i aldersgruppen 0 – 6 år. Denne alderstoppen utgjøres hovedsakelig av akutt lymfatisk leukemi og embryonale svulster. Aldersfordelingen varierer avhengig av krefttypen.

Vår målsetning er å skape Fantastiske Øyeblikk for syke barn og pårørende. Det vil si sekunder, minutter og kanskje timer, hvor de sammen kan glemme sykdommen og oppleve ting som bringer glede og godt humør. Vi er veldig takknemlig for at du vil spille på lag med oss i vår søken etter å skape fantastiske øyeblikk.

Bli medlem og motta et Fotball Mot Kreft armbånd i posten. Medlemsavgiften er på 200,- i året og her bidrar du til en bedre fritid for syke barn.

- Annonse -

Bli medlem HER, Doner HER

www.fotballmotkreft.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -