Bild: Om ikke situasjonen forbedrer seg – har UEFA tre alternativer rundt fotball EM

299
UEFA logo

Coronaviruset har fo alvor satt sitt preg over diverse arrangementer rundt om i verden.

Nå skriver tyske Sport Bild at UEFA står ovenfor tre alternativer før sommerens Europamesterskap i fotball. Flere arrangement i verden er enten blitt avlyst eller utsatt. Hvor de fleste fotballkampene blir spilt for tomme tribuner rundt om i Europa. Deriblant i Italia hvor det er pause frem til 3. april.

Til sommeren skal Fotball EM arrangeres, hvor blant annet vi får se Sverige, Island, Finland, Danmark og muligens Norge, om dem vinner sine Playoff-kamper. Men det som diskuteres nå er om det kan gjennomføres eller ikke. ‘

Men nå skriver tyske Sport Bild om tre alternativer som UEFA har på bordet om ikke situasjonen rundt Coronaviruset forbedrer seg.

Det første går ut på alle kamper i EM skal spilles uten tilskuere på tribunen. UEFAs alternativ to er, at kampene kan bli flyttet fra de landene som er hardest berammet av viruset, hvor det blant annet er kommet inn et forslag på at kampene som skal spilles i Roma, vil bli flyttet til Irland og Dublin. Det tredje alternativet er og utsette mesterskapet til sommeren 2021. EU

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -