Bilic bekrefter Nordtveit-interesse

128

West Hams trener Slaven Bilic bekrefter at West Ham ønsker å signere Borussia Mönchengladbachs norske midtbanespiller Håvard Nordtveit når kontrakten hans går ut ved sesongslutt.

Bilic avkrefter likevel at Nordvteit skal ha signert en pre-kontrakt med London-klubben. Flere klubber i både England og Tyskland skal være ute etter tjenestene til den versatile nordmannen.

Nordtveit har hatt en meget god sesong for Borussia Mönchengladbach denne sesongen, og har vist at han kan operere både som høyreback, midtstopper og sentral midtbanespiller. Tidvis har han også vært vikarierende kaptein for Gladbach.

Nordmannen har spilt 23 kamper for Gladbach denne sesongen og bidratt med fire mål og en assist. Nordmannen sliter for øyeblikket med en kneskade, og det er usikkert om han rekker fredagens meget viktige bortekamp mot Schalke. De to klubbene er tabellnaboer i Bundesliga, og kun ett poeng skiller lagene.

- Annonse -

Gladbach ligger for øyeblikket på den meget viktige fjerdeplassen, som gir en plass i kvalifiseringen til Champions League neste sesong. Dersom Schalke vinner på fredag, går de forbi Gladbach på tabellen.

Kilde: The Guardian.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -