Birger Meling er solgt til Rosenborg

599

Birger Meling er klar for Rosenborg Ballklub. Det bekrefter klubben på sin nettside.

En av de største fotballtalenter her til lands er klar for Rosenborg. Birger Meling skal ha signert en 4-årskontrakt med Trondheimsklubben. Spilleren valgte Rosenborg fremfor utlandet, og siden det ikke kom noe bud i januar fra klubber utenfor Norge , var Rosenborg raskt på banen.

Erstatteren til Jonas Svensson ønsket også å takke Stabæks supportere for støtte gjennom hans tid i klubben.Rosenborg jobber også ennå med å forsterke stallen, og føler seg absolutt ikke ferdig på overgangsmarkedet.

– Det er litt spesielt å være klar for Rosenborg, det må jeg innrømme. Men nå er jeg på plass for å kjempe om titler i Norges største klubb. Jeg drømmer også om spill i Champions League, sier han til RBK.no.

- Annonse -

– Jeg er ikke kommet hit for sitte på benken. Jeg har tenkt å spille kamper. Så får vi se i hvilken posisjon det blir, sier han.

– Jeg glemmer aldri da de møtte opp på trening sist sommer da vi slet som verst. Det er en gjeng med supportere som virkelig står bak laget, og det er noe man virkelig setter pris på som spiller, sier Meling til Stabak.no.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -