Klare for spansk cupfinale – Copa del Rey!

199

Drama i Barcelona da hjemmelaget sikret seg finaleplass

Tirsdag ble den andre semifinalekampen i Copa del Rey spilt mellom Barcelona og Atletico Madrid på Camp Nou. Barcelona hadde skaffet seg et godt utgangspunkt fra Calderon forrige uke der de vant 2-1. Men kamper mellom disse to lagene er aldri avgjort på forhånd. Gårsdagens oppgjør ble dramatisk. 3 røde kort ble delt ut. Barcelona fikk 2 mann utvist i Sergi Roberto og Luiz Suarez, og for Atletico fikk Carrasco marsjordre. Alle tre utvisningene var som følge av 2 gule kort.

Kampen endte 1-1 og dermed 3-2 sammenlagt til Barcelona. Atletico fikk et mål feilaktig annulert. Griezmann ble avvinket for offside, noe reprisen viste at var feil. Atletico fikk også tildelt en straffe som var av det veldig billige slaget, sannsynligvis var ikke Pique nær Gameiro i det hele tatt. Gameiro tar straffen selv og setter den over.

ALAVES TIL CUPFINALE FOR FØRSTE GANG!

- Annonse -

Den andre semifinalen ble spilt i kveld (onsdag 8/2) mellom Alaves og Celta Vigo. 0-0 var utgangspunktet etter første oppgjør. Det så lenge ut til å gå mot spilleforlengelse, men i det 82. minutt Edgar Antonio Mendez inn vinnermålet. Alaves var klar for sin første finale.

Finalen spilles 27. mai mellom Barcelona og Alaves. Barcelona er den mestvinnende klubben i Copa del Rey i Spania. 39 finaler og 28 seire. Alaves er i finalen for første gang. Allerede førstkommende lørdag får vi en forsmak, for da møtes lagene i La Liga.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -