Blackett presentert som Reading-spiller

247

Blackett presentert som Reading-spiller

Sent i går kveld kom nyheten om at Tyler Blackett har signert for Championship-klubben Reading. Blackett har sikret seg en 3-års kontrakt, men det er enda ikke kommet noen informasjon om hvor mye penger avtalen skal være verdt.

Den unge forsvarsspilleren skal spille under ledelse av tidligere Manchester United-spiller Jaap Stam. Manageren sa følgende i et intervju gjort med klubben:

«Tyler er et talentfull forsvarsspiller som har spilt for Manchester Uniteds førstelag. Han kan bekle både rollen som venstreback og venstre-midtstopper, og har et stort potensiale fordi han er rask og atletisk. Som forsvarer er han sterk og god på dødballer. I tillegg kan han være med opp og høyt i banen, og det er det er en slik spiller vi trenger i troppen.»

22-åringen fikk 11 kamper for de røde djevlene, etter at Louis Van Gaal ga han sin debut i 2014. Siden den gang ble den talentfulle backen lånt ut til Celtic i 2015/15- sesongen, et låneopphold som ble alt annet en bra. Blackett slet med lite spilletid, men får nå en ny sjanse når han vender tilbake til England. Hans første mulighet til å vise seg frem på for sin nye fans kan komme til helgen, borte mot Cardiff.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -