Blanc takket nei til managerjobb i Manchester United

802
Laurent Blanc har en fortid som trener i Paris St. Germain, han vet hvor skoen trykker for den franske storklubben i Europa. (Foto: Wikimedia Commons)

I et intervju med The Times dagen før Paris St. Germain og Manchester United møtes i Champions League åttedelsfinale, sier Laurent Blanc at han fikk telefon fra Manchester United for noen år siden med tanke på å bli klubbens manager. Men han takket nei.

«Jeg fikk en telefon fra en direktør, jeg foretrekker ikke å si hvem det var. Vi hadde noen diskusjoner, men jeg var i Paris så det var vanskelig for meg å forlate. Vi holdt kontakten, men de gikk for Louis van Gaal i stedet,» sier Blanc.

«Men jeg har ambisjon om å bli trener i England en gang.»

Dagen før Ole Gunnar Solskjær får en av sine største utfordringer som Manchester United-manager, sier den tidligere lagkameraten i The Red Devils at det største problemet for PSG er at de ikke får nok utfordringer i ligaen. Blanc var trener for PSG fra 2013 til 2016.

- Annonse -

Blanc er ikke overrasket over at PSG ikke har lyktes skikkelig i Champions League ennå.

«Hvert år tenker man at nå er det PSG sitt år, men alle de store klubbene tenker det samme og de har vært der, de har erfaringen,» sier Blanc til The Times.

Så ramser han opp en del årsaker til at PSG ikke er med helt i teten i Europa:

«PSG trenger å være på 100 prosent, men det ser aldri ut til å skje. Hver uke i ligaen har de 70 prosent ballinnehav, de trenger ikke å jobbe uten ball og de trenger ikke den nødvendige intensiteten,» sier Blanc.

Og fortsetter:

«De må å kjempe de siste fem minuttene. Når det så kommer til utslagkamper i Champions League, så er det et problem.»

Laurent Blanc spilte 72 kamper og scoret fire mål for Manchester United mellom 2001 og 2003.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -