Ser til nabolandet i jakten på ny trener

201
Hein Vanhaezebrouck kan bli ny trener i Feyenoord (Foto: Wikimedia Commons)

For noen uker siden gjorde Giovanni van Bronckhorst det klart at han gir seg som trener i Feyenoord. Det bare noen dager etter at klubben kunngjorde at de ville forhandle med den tidligere Barcelona- og Arsenal-spilleren om å forlenge avtalen.

Feyenoord har nå fått nei på henvendelse til Dick Advocaat (nå trener i Utrecht) om han ønsker posisjonen. Nå meldes det at den nederlandske storklubben ser sørover, til Belgia.

Det er La Capitale som melder at Hein Vanhaezebrouck nå er en kandidat som blir seriøst vurdert av Rotterdam-klubben. 54-åringen er nå uten klubb etter at han forlot Anderlecht i fjor. Han skapte seg et navn da han i 2015 førte KAA Gent til ligagull i Belgia. Han har tidligere trent flere belgiske klubber som Genk og Kortrijk.

Henk Fraser og Maurice Stijn er andre navn som også er nevnt som mulig erstattere, mens det også meldes at en nytt forsøk på Dick Advocaat ikke kan utelukkes.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -