Blir solgt om budet er høyt nok

127

Blir solgt om budet er høyt nok


Flere engelske klubber har i sommer vært koblet til Lyons spiss Alexandre Lacazette (24). Nå forteller hans manager at de må la han gå om budet blir høyt nok.

Spissen som forrige sesong scoret 27 mål på 33 kamper har ikke overraskende blitt en veldig ettertraktet mann i sommer. Nå letter Lyon-manager Hubert Fournier på sløret og forteller at spiss-juvelen kan bli solgt i sommer.

– Hvis et bud på 35-42 milioner pund kommer på bordet, må jeg nok forberede meg på å miste ham og ønske ham lykke til videre, forteller Lyon-manager Fournier.

Liverpool og Arsenal skal være linket til spissen, men også Manchester United kan være interesserte da de etter ryktene å bedømme er på utkikk etter en spiss.

- Annonse -

Lacazette selv tar det hele med knusende ro. Han fortalte forrige uke til Le Parisien ingenting er avgjort med tanke på hvor han spiller kommende sesong.

– Jeg drar på ferie, så får agenten min ta seg av dette. Jeg er ikke bekymret. Jeg kan komme til å bli værende i Lyon neste sesong å ha en forferdelig sesong. Jeg kan komme til å bytte klubb, for så å ha en fantastisk sesong. Alt kommer an på destinasjonen, men det må bli en Champions League-klubb. Man sier ikke nei til Barcelona eller Real Madrid, fortalte en ærlig Lacazette.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -