Van Gaal om sine nye signeringer

123

Manchester United har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer. Memphis Depay har vært klar en stund, mens Bastian Schweisteiger, Morgan Schneiderlin og Matteo Darmian fikk alle posere i Manchester United-drakten få dager før laget reiste over til USA. Her er Van Gaals ord om noen av signeringene.

«Jeg er veldig glad fordi det er veldig gode spillere. Jeg er glad for at dem signerte før vi reiste til Amerika slik at vi kan forberede oss. Jeg er veldig fornøyd og stolt over Ed Woodward som har signert disse spillerne. Alle spillerne må kjempe for sin plass, ingen posisjoner er sikre, ikke engang min!»

Om Van Persie
«Alle avgjørelser er vanskelige. Han visste allerede hva som var i vente. Fenebahce er et godt valg. RVP vil like seg der. Jeg ønsker ham lykke til.»

Van Gaal om Schneiderlin
Laget vårt var ikke helt i balanse med midtbanespillere. Jeg ville ha mer balanse i midtbanen. Han kan spille i vårt system, til vår filosofi. Morgan Schneiderlin må kjempe med Bastian Schweinsteiger, Michael Carrick og Daley Blind for en plass på midtbanen.

- Annonse -

Van Gaal om Darmian
Han har god orienteringsevne. Han er rask og god på hodet. Jeg liker alltid å ha en spiller som kan forsvare. Man må alltid kunne forsvare seg.

Schweinsteiger var også tilstede i pressekonferansen i Seattle, og det siste han sa var:
«Jeg kan ikke garantere titler, men jeg kan garantere at jeg gjør mitt beste.»

Det ble også bekreftet at Chicharito vil mest sannsynlig fortsette i Manchester United. Etter nyheten om at Victor Valdes er ferdig i klubben kan en mulig overgang for Argentianas keeper Sergio Romero være i vente. Van Gaal har jobbet sammen med Romero tidligere og ved spørsmål om han var på vei svarte Van Gaal: Jeg kan ikke si det nå fordi det er en prosess.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -