Ferdig i Manchester United

113
Victor Valdes
Victor Valdes. Foto: Wikimedia

Ferdig i Manchester United

 

Manchester Uniteds spanske målvakt Victor Valdès er ferdig i klubben. Det meldte United-manager Louis Van Gaal på en pressekonferanse fra USA natt til torsdag norsk tid.

Det ble dermed med ett innhopp og en kamp fra start for keeperen som skrev under for Manchester-klubben i januar. Valdès var ikke med da spillerne reiste til USA for treningsleir mandag og det har vært spekulert mye rundt dette de siste dagene. Grunnen for at klubben nå ønsker å selge den tidligere Barcelona-spilleren skal være holdningene hans.

–  Han er ikke med på turneen fordi han fulgte ikke min og klubbens filosofi. Da er det ikke plass til ham, fortalte Van Gaal til det oppmøtte pressekorpset.

- Annonse -

– Filosofi er hvordan du spiller fotball og hvordan du opprettholder kamprytmen. For eksempel så nektet han å spille for reservelaget forrige sesong. Det er et aspekt i filosofien. Det er en del andre ting i filosofien i hvordan du må spille spille som en keeper i Manchester United. Når du ikke er villig til å følge de prinsippene i filosofien, så er det kun en vei. Ut, sa den mektige nederlenderen.

Videre bekreftet Van Gaal at klubben nå altså ville forsøke å selge målvakten.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -