Bonucci på vei til Milan for 40 millioner

255

Leonardo Bonucci kan fort bli Milan-spiller for rundt 40 millioner euro. Spilleren tilbys en femårskontrakt på 7,5 millioner i lønn pluss ytterligere 2,5 avhengige av årlige siktemål.

Overgangbeløpet er kanskje på den billige siden, men Juventus har ikke stått imot Dani Alves’ ønske til å dra, og det er sannsynlig at klubben ikke kommer til å hindre Bonucci heller.

Ville spekulasjoner om midtstopperens fremtid hadde blitt mer og mer begrunnete i det siste.
Ryktene gikk at forholdet mellom Bonucci og Allegri (og hele klubben) hadde stadig forverret seg. Derfor gledet han til overgangen til Milan, hvor han skal være lagets ubestridte leder.

Bonucci kjeftet treneren og lagkamerater

Det virker merkelig ut at en av de viktigste figurer i Juventus’ suksess forsvinner slik, men det var klart at noe var i veien med Bonucci.
Alt startet med en tydelig ordstrid mellom ham og Allegri under kampen mot Palermo. De to kranglet en stund og selv om alle prøvde å minimalisere saken etterpå, vrakte treneren Bonucci i følgende Mesterligaoppgjør mot Porto for å statuere et eksempel.

- Annonse -

Spilleren tok sin straffe med profesjonalitet og episoden var fort glemt mens Juve vant dobbel og jaktet den unnvikende Mesterliga-triumf.
Natten i Cardiff var jo skjebnesvanger. Ikke bare fordi der røk Juventus’ europeiske drøm igjen, men også på grunn av en ny, omdiskutert, episode i Bonucci-saga.
Tilsynelatende var midtstopperen rasende i garderoben i pause. Han presset Allegri til å bytte  Barzagli ut og han kjeftet (og kanskje slo) Dybala som hadde dratt på seg et unødvendig gult kort tidlig i omgangen og, ifølge Bonucci, hadde spilt altfor feigt siden.

Klubben prøvde igjen å nekte alt, men skadekontrollstrategien har ikke fungert like bra denne gang.

(A)sosiale medier

En slags bekreftelse har kommet fra Bonucci selv. Han postet at han var «klar for den nye sesongen», men uten en eneste antydning til Juventus. I bildet hadde han vanlige sportsklær på og i teksten fantes ikke en eneste Juvnetus-hashtag.
Bonucci er klar altså, men for et nytt kapittel i sin karriere.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -