Borussia Dortmund med trippelsignering på et døgn

610

På under ett døgn har Borussia Dortmund gjort en trippelsignering.

Borussia Dortmund mener alvor når de nå har gjort en såkalt trippelsignering. Tirsdag morgenen ble Nico Schulz kjøpt fra Hoffenheim. Så hentet klubben en som har vært koblet til klubben siden Mars, nemlig den belgiske landslagsspilleren Thorgan Hazard fra Borussia Mönchengladbach. Bare timer etter den overgangen var i boks annonserte klubben kjøpet av Julian Brandt fra Bayer Leverkusen.

Julian Brandt som har vært koblet til de fleste storklubbene de siste årene, men onsdag ble det klart at han fortsetter karrieren i Bundesliga-klubben Borussia Dortmund. Ifølge rapportene skal spilleren ha hatt en utkjøpsklausul på i underkant av 250 millioner kroner denne sommeren. Noe som forsåvidt er ett billigsalg.

– Jeg er en person som noen ganger tar avgjørelser basert på magefølelsen, og den er viktig. Jeg har en veldig god følelse på Dortmund, sier Brandt til klubbens nettsider.

Hazard skiftet også klubb

Thorgan Hazard har også sin fotball fremtid klart. Den belgiske landslagsspilleren forblir i Bundesliga, men han skifter ut Borussia Mönchengladbach med Borussia Dortmund. 26-åringen har signert en kontrakt som binder ham til klubben ut 2024.

- Annonse -

Ifølge Sky Sports Tyskland koster overgangen rundt 25 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 187 millioner norske kroner, som ligger langt under spillerens markedsverdi som skal ligge på rundt 45 millioner euro, ifølge Transfermarkt.de.

Nico Schulz følger etter

Dortmund har sikret en ny venstreback i form av den tyske landslagsspilleren Nico Schulz. 26-åringen kommer fra ligarivalen TSG Hoffenheim, der han har spilt de siste to sesongene. Overgangen skal ligge på drøye 27 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 202 norske kroner. Nico Schulz har signert en kontrakt som går til sommeren 2024.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -