Serbisk kanonskudd sørget for jubel på Aspmyra

237

Serbisk kanonskudd sørget for jubel på Aspmyra

Bodø/Glimt – Sogndal: 2-0

 

Etter at 42 noe jevnspilte minutter var unnagjort i Nord-Norge, var det Bodø/Glimt som ganske fortjent tok ledelsen mot Sogndal ved debutant, og nykommer fra Odd, Emil Jonassen. Venstrebacken plukket opp et hjørnespark som de hvite fra Sogndal slet med å klarere og banket ballen hardt via tverrligger og i mål.

Etter hvilen hang bortelaget bedre med, og kunne fort ha fått hull på byllen da Kristian Fardal Opseth gjentatte ganger satte Halldórsson i Glimt-buret på prøve. Likevel kunne de 2400 oppmøtte tilskuerne på Aspmyra se seg fornøyd med årets første trepoenger, og nykommer og innbytter Milan Jevtovic skulle gi nordlendingene enda mer å smile for. Serberen mottok en pasning av Fitim Azemi, avanserte innover i banen fra høyre og limte ballen vakkert helt ytterst i krysset med venstrefoten. En praktscoring av Glimts nyervervelse, som også samtidig sørget for Azemis andre målgivende pasning for dagen.

- Annonse -

 

Midtbanespiller Henrik Furebotn spilte en godkjent kamp for hjemmelaget i dag Fotballnerd.no spurte ham hvordan det var å komme i gang igjen med serien.

– Ok kamp fra vår side, vi har mye å gå på når det kommer til det offensive spillet, men det kommer til å løsne. Vi slipper Sogndal til veldig lite og har ganske god kontroll på dem. Utrolig godt å endelig være i gang med serien og samtidig få tre viktige poeng.

Lagkompis og midtstopper Brede Moe er enig med Furebotn i at poengene smakte ekstra godt den første serierunden.

– Typisk første serierunde. Ikke en pentspillende kamp. 90 minutter med krig, men fortsatt like viktig med tre poeng og en god start.

Sogndals høyrekant Ole Amund Sveen medgir at vertene vant kampen fortjent. Den tidligere Hødd-spilleren debuterte for Eirik Bakkes menn søndag, men kunne sett seg mer fornøyd med sin egen innsats.

– Det var en jevnspilt kamp. De vinner vel fortjent, selv om vi fort kunne ha fått med oss ett poeng da vi presset dem i andre omgang. For min egen del var det en vanskelig første omgang. Mesteparten av vårt spill foregikk på venstresiden, så jeg ble lite involvert offensivt. Ikke helt fornøyd. Føler jeg er i bra slag, men fikk det ikke helt ut selv om andre omgang var godkjent.

Bodø/Glimt kan med det ta se seg fornøyde med serieåpningen, og tar nå fatt på nye utfordringer da neste motstander er Lillestrøm på Åråsen. Sogndal må på sin side prøve å heve seg til hjemmekamp mot Vålerenga.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -