Casemiro redder Real Madrid i siste minutt!

402

Las Palmas hadde besøk av selveste Real Madrid i kveld. Bortelaget var klare favoritter foran kampen, naturlig nok, men Las Palmas her definitivt hevet seg i det siste. Til og med vunnet et par bortekamper, og klatret noe vekk fra nedrykksstriden, enn så lenge.

Lagoppstillinger:
Las Palmas: Varas – Garcia, Lemos, Bigas, Garrido – Momo, Montoro, Roque – Nili, Jose, Viera
Real Madrid: Navas – Arbeloa, Ramos, Pepe, Carvajal – Modric, Casemiro, Isco – Ronaldo, Bale, Lucas.

Zidane hvilte James, Isco og Marcelo mens Benzema er skadet. Kampen startet med at hjemmelaget var de som ville mest og hadde et lite initiativ helt i starten. De skapte også et par brukbare muligheter som gjorde at Navas måtte ut i strekk. Real Madrid hadde ikke så mange store sjanser før de fikk en corner etter ca. halvspilt omgang. Da dukker Ramos opp og header inn 1-0 til gjestene. Flott heading av kapteinen. Da ble det litt mer Real Madrid etterhvert. Ronaldo hadde et bra skudd sum ble reddet av keeper Varas.  Lucas Vazquez var veldig aktiv og gjorde mye bra i denne omgangen. Ellers så skal også hjemmelaget ha for at de prøver helhjertet. De har skapt bra med sjanser, og de går med mange folk i angrep noe de får sjansen. De har absolutt hevet seg i forhold til det vi så i begynnelsen av sesongen.

Andre omgang startet med et initiativ fra hjemmelaget. De ville mest gjennom hele omgangen. Etter et kvarter spilt så er Jose gjennom mot mål. Han blir dratt ned av Pepe. Det blir gult, men den var nær ved å bli rød. Han blir nok reddet av at Ramos såvidt er innenfor. Jose er på vei mot målet og blir hindret i en veldig klar målsjanse. Frisparket blir slått inn og avsluttet med en heading som går rett på Navas. I denne perioden skaper Las Palmas flere muligheter og det er bare litt lite besluttsomhet i avslutningene som gjør at det ikke blir tellende resultater av det. Ronaldo er helt borte i andre omgang, han skaper ingen muligheter, noe som er uvanlig fra den kanten. Bale er heller ikke veldig synlig, men han har i alle fall et godt skudd som stryker rett utenfor. Las Palmas får lønn for strevet etter 86 minutter, og det er så klart Willian Jose som står for den. Det var absolutt fortjent at de fikk scoringen, men en kamp varer i 90 minutter og Real Madrid klarer å sette en til før kampen er over. Etter en corner så lander ballen i beina på Casemiro og det står 2-1  i det 90. minutt. Bittert for Las Palmas som hadde fortjent et poeng her. Ramos klarer å dra på seg sitt andre gule for dagen og blir utvist på overtid. Det betyr at han må stå over mot Sevilla neste runde, men er klar mot Barcelona. Det kan ligge en tanke bak det kortet??

Real Madrid skal være glad de fikk med seg alle tre poengene fra denne kampen. Reddet av Casemiro og en god Navas i mål. Hjemmelaget er såpass god form om dagen, at de bør klare å hente nok poeng i avslutningen til at de berger plassen. De viste mye positivt i dag.