Brasils stjernegalleri i storform før VM-alvoret starter

178

Anført av laget store stjerne Neymar, ble det en relativt enkel seier over Østerikke.

Neymar viser at han og resten av Brasil er i rute før alvoret starter. I lagets siste treningskamp ble det en enkel seier over Østerrike. Hvor Neymar scoret 0-2 målet, og det var en klasse-scoring, som også var han andre scoring på to kamper.

Neymar fikk ballen av Willian inne i 16-meteren, før han fintet Østerrikes Aleksander Dragovic så svimmel at han mistet fotfestet. Neymar dro seg enkelt forbi høyrebacken og kunne enkelte sette inn 2-0.

Manchester City stjernen Gabriel Jesus ga Brasil ledelsen i førsteomgang etter å ha fått ballen noe tilfeldig etter at Marcelos langskudd ble blokkert. En umarkert Jesus kunne enkelt plassere ballen i hjørnet.

Det siste målet sto Philippe Coutinho, etter en to pasning mellom han og Roberto Firmino. I andre omgang var det ganske rolig, uten at noen av lagene skapte voldsomt med farlig sjanser. Dermed endte kampen 0-3 til Brasil, og laget seiler opp som de største favorittene til VM-gullet i Russland.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -