Britisk avis: Dortmund har ingen planer om å selge Pulisic

155

Ifølge Daily Mail har ikke Borussia Dortmund planlagt å selge Christian Pulisic

For bare en uke siden kom det fram, at Christian Pulisic hadde avbrutt kontraktsforhandlingene med Borussia Dortmund, noe som virkelig satt fart i ryktene om at spilleren var på vei bort fra klubben. Hvor både Chelsea, Liverpool og blant annet Bayern München, var på frierferd. Men nå kan samtlige lag, glemme å få signert spilleren.

Nå skriver Daily Mail, at Borussia Dortmund ikke har intensjoner om å selge amerikaneren til noen klubber i sommer, selv om han enda ikke har signert  under på en ny kontrakt med klubben. Kontrakten hans går ut om to år, og klubben har det heller ikke travelt med kontrakts-forhandlingene. Spilleren som blir en “viktig-brikke”, i årets Borussia Dortmund-mannskap.

Axel Witsel meldes klar for Borussia Dortmund

En som også kan bli lagkamerat med Christian Pulisic er belgieren, Axel Witsel. Nå skriver både Kicker og Bild, at spilleren skal være på det nærmeste klar for klubben. Borussia Dortmund betaler 20 millioner euro, for den belgiske landslagsspilleren. Bild skriver at spilleren skal ha bindet seg frem til 2022. Så langt har det ikke kommet noe offisielt fra klubben, om overgangen til Axel Witsel.

- Annonse -

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -