Brodd vant lokaloppgjøret mot Madla

343

Brodd xiBrodd fikk denne onsdags kveld besøk av Madla som lå midt på tabellen, til et lokaloppgjør.

Kampen startet utrolig rufsete, med mye feilpassninger å lite avslutninger mot målet. Rundt 16 minutt tok det før kampens første store mulighet kom, å den sto Madla spiller Christoffer Talge for men ballen føyk til side for målet. Brodd fikk også sin store mulighet utover i omgangen, å Petter Midbøe Lunde var ikke langt ifra å styre ballen mot målet når han headet mot mål etter en god corner. Brodd å Madla hadde en del cornere hver utover kampen, å på Brodd sin andre corner etter 33 minutt stanget midtstopper Mikal Klungtvedt inn 1-0 til hjemmelaget, å ble møtt til full jubel av både hjemmelagets supporte og daglig leder i Brodd Øyvind Jacobsen.

Oppsumering 1 omgang: jevn match, der Brodd ledet 1-0 som var et ok resultat.

2 Omgang var Madla utrolig god, hadde en del muligheter både med Talge, Vidar Dahlen Chris Danielsen og Andreas Wergeland Horst, men ingen av dem gikk i mål. Madla ropte på et rødt kort til Brodd sin midtbane juvel Muhammad Akar, men ble kun belønnet med et gult kort. 61 minutt sto det på klokken, da Christoffer Talge smalt av et skudd, den så ut til å gå over mål plutselig får den en dypp å vips klassescoring å full jubel fra de blåkledde fra Madla. Madla fortsatte å presse hjemmelaget uten uttelling. 88 Minutt passert å Petter Olsen Haukali blir felt innenfor straffefeltet en meget billig straffe i mine øyne, men Olsen Haukali tok straffen selv å han satt den rolig og kontrollert i målet og 2-1 Brodd.

Madla kom aldri tilbake i kampen å dermed en viktig 3poenger for Brodd.

Sjanser: 5-7
Tilskuere: ca 100
Hjørnespark: 5-8

Banens Beste: Ole Martin Kjørholt – Madla

Den 17år gamle forsvarspilleren, har tatt utrolige steg denne sesongen, å har blitt en fast invetar på backen for Madla. Denne unge karen har hatt en vannvittig utvikling det siste året, å kan nå opp på et høyere nivå enn 3 divisjon. Snakkes om at muligens 1 divisjon spill for denne Madla karen.