Intervju Lura trener Øystein Elvestad

477

Nå er det snart sommerpause, men det gjenstår enda 3 serierunder igjen av vårsesongen å i den annledning har vi tatt en prat med Øystein Elvestad, som trener Lura serielederne for 4 divisjon avd 2 (Rogaland)

Dere Leder tabellen når det gjenstår 3 serierunder igjen av vårsesongen, hvordan syns du sesongen har vært fra ditt ståsted?

– Vi er selvsagt fornøyd med sesongen sålangt. Vi har bygget et lag over 2 og en halv sesong, beholdt kontinuiteten i spillergruppen og fått jobbet inn en felles forståelse på hvordan vi skal opptre i kamper. Vi er opptatt av gode prestasjoner og ikke kun resultat. Leverer vi gode prestasjoner kommer resultatene av seg selv. Vi har variert litt i prestasjonene så langt, men har klart å avgjør jevne kamper i vår favør

Dere har hatt 3 spillere som har vært toneangivrende fram til nå i sesongen, Michael Andre Bekke Vetle Høyik og Eirik Indravik, er du redd noen av de forsvinner i sommer?

- Annonse -

– Det er ingen tvil om at de tre du nevner er viktige for Lura IL. Jeg er ikke redd for at de forsvinner. De er i Lura på grunn av trivsel og at de ønsker å bidra til et opprykk med klubben. Jeg blir svært overasket om vi mister noen av dem i sommer. Vil nevne det er langt flere enn de nevnte 3 som har vært gode for Lura i år. Vi er opptatt av at det kollektive fungerer så kan spillere med ekstremferdigheter skinne i et velfungerende kollektiv.

Har dere noen nye spillere på gang til høstsesongen? Å evt noen på vei ut?

– Vi har ingen planer om å hente spillere i sommer. Dersom en ny spiller kontakter oss og er god nok vil vi selvfølgelig vudere å forsterke. Men vi er i utgangspunktet fornøyd med troppen vi allerede har. Når det gjelder spillere ut så mister vi noen på grunn av StudierMilitæret, men slik er hverdagen i 4 divisjon. Vil også nevne det gror godt på juniornivå i klubben. Vi ønsker at flest mulig av de lokale guttene skal spille på A laget og allerede nå er det et par unggutter som banker på døren.

Hvilke lag tror du kan blande seg inn i tetstriden utover sesongen, utenom Lura?

– Vi har møtt de fleste lagene en gang denne sesongen. Jeg vil vudere Havørn og Vidar 2 som de beste vi har møtt. Vidar 2 varierer for mye i laguttakene at de ikke blir i å finne topp 3-4. Lura, Havørn, Siddis, og Austrått havner topp 4. Hvem som ender opp hvor får vi vente å se.

Å helt tilslutt Hvor ender Lura på tabellen?

– Dersom vil holder oss skadefrie tror jeg i åt at Lura går opp.

Et lite ekstraspørsmål: Hvordan er det å ha en så fantastisk supportergjeng som Lurigans?

– Lurigans betyr ekstremt mye for spillerne. De har vært på vær kamp i et år nå, kjøpt inn ekstremt med supportereffekter og gjør slik at spillerene hever seg flere hakk. Jeg har stor respekt for støtten de gir oss og setter veldig stor pris på det.

Takk for tiden du hadde, å lykke til videre i sesongen.

– Bare hyggelig, takk Marius.

Lura spiller forøvrig hjemmekamp kl 18:00 Fredag mot Bogafjell bare ta turen ut for å støtte serielederne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -