Bundesliga lørdag!

35
Foto: Bundesliga logo

Fem kamper ble spilt lørdag. Leverkusen-Schalke spilles i kveld.

Dortmund-Dusseldorf 5-0

Vertene hadde stort sett enveiskjøring i kveld. 42 min og Reus til 1-0. Hazard til 2-0 etter 58 min. 63 min 3-0 Sancho. 69 min. Reus igjen. 4-0 og kveldens siste Sancho 5-0 etter 74 min. BVB klatrer til tredjeplass på tabellen.

Leipzig-Hoffenheim 3-1

Vertene hadde kontroll fra start i denne matchen. Werner til 1-0 etter 11 min. Gjestene fikk til noen få muligheter før pause, men etter hvilen gav vertene gass. Straffe til vertene etter 52 min. Werner til 2-0. Sabitzer avgjorde etter 83 min til 3-0. Trøstemålet kom etter 89 min ved Bicacic.

Gladbach-Bayern 2-1

Storoppgjør. Frem til pause ble det skapt muligheter i begge ender. Etter hvilen tok det fyr. 49 min og Perisic sendte gjestene til 0-1. 1-1 etter timen ved Bensebaini. Men på overtid mister gjestene huet helt. Martinez med dagens andre gule. Rødt kort og vertene fikk straffe. Bensebaini sendte hjemmelaget til tre poeng med 2-1. Ny dårlig kamp av gjestene. Flick effekten er nok over.

Freiburg-Wolfsburg 1-0

Kampen gikk i bølger. Flere muligheter for begge lag. Burde endt med poengdeling. Men vertene fikk med seg alle poengene. 85 min og dagens eneste goal signert Schmid. Vertene henger godt med på tabellen enda. Kan de klare topp tre til slutt?

Augsburg-Mainz 2-1

Vertene åpnet best, men gjestene tok ledelsen etter 15 min ved Oztunali. Kampen bølger, men 41 min og 1-1 ved Richter. 64 min, VAR i aksjon, vertene får straffe. Niederlechner omsetter den i mål til 2-1.

En spennende runde med litt overraskende resultater.

Kommentarer

kommentarer