Bundesliga, runde 4: Dette er rundens lag

158

Hertha BSC fortsetter å imponere, slo Mönchengladbach 4-2 og ligger på andre plass med ti poeng. Hele tre Hertha-spillere er med i rundens lag. Dette er de beste elleve spillerne fra forrige runde:

Mål

Ron-Robert Zieler (VfB Stuttgart)

Spilte en meget sterk kamp mot Düsseldorf med mange gode redninger i andre omgang. Reddet poenget for Stuttgart nesten på egenhånd.

Forsvar

Valentino Lazaro (Hertha BSC)

Scoret med en fin heading. Også ellers med en sterk kamp både offensivt og defensivt.

Mats Hummels (Bayern München)

Sterk kamp mot Schalke, gjorde omgående opp for sin eneste feil. Ble riktignok heller satt på store prøver av motstanderen.

Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf)

Sterkt defensivt og farlig ved offensive dødballer. Klarte i likhet med lagkameratene ikke å overvinne Zieler.

Philipp Max (FC Augsburg)

Utlignet rett etter pausen. Særlig offensivt presterte vingbacken bra også utenom scoringen.

Midtbane

Nicolas Höfler (SC Freiburg)

Jobbet veldig mye og var meget flink til å stenge rommene sentralt før forsvaret. Bidro sterkt til at Wolfsburg ikke ble farlig gjennom midten.

Roland Sallai (SC Freiburg)

Ble avgjørende i sin første Bundesliga-kamp. Scoret 1-0 mot Wolfsburg, ble felt før straffen som førte til 2-0. Måtte ut med skade etter 40 minutter.

James Rodriguez (Bayern München)

Scoret ett mål og ble felt før Lewandowskis straffe, som gav 2-0. Farlig hele kampen, burde ha scoret flere mål.

Javairo Dilrosun (Hertha BSC)

To målgivende pasninger. Skapte i tillegg mye trøbbel for Mönchengladbachs forsvar.