Burchnall fikk sparken som trener for Viking FK

435

Med to serieomganger igjen av årets Eliteserien fikk Ian Burchnall sparken i Viking.

Det har lenge vært klar at Viking Fotballklubb er klar for OBOS-ligaen 2018. Nå har klubben valgt å sparke Ian Burchnall som hovedtrener for Stavanger-laget. Det til tross for at det kun gjenstår to kamper igjen av årets Eliteserien.

Det er styret i klubben som har tatt denne avgjørelsen sammen med Viking Fotball AS. Bakgrunnen er en vurdering  for resultatene denne sesongen.

– Ian Burchnall er vi alle blitt utrolig glad i. Hans vennlige framførelse og lojalitet til klubben, har vært noe av det beste ved han. Men han har hoved ansvaret for de manglende resultater i inneværende sesong. Utgangspunktet hans har ikke vært optimalt. Ettersom klubben hadde en tynn og ung tropp, ni spillere ut i løpet av første halvår, åtte spillere inn sommervinduet, samt en rekke dårlige resultater har preget situasjonen. Dette er var en krevende/vanskelig avgjørelse, men fotball på dette nivået krever gode resultater, skriver klubben i pressemelding.

- Annonse -

Bjarte Aasheim leder laget i de to siste kampene

Bjarte Lunde Aasheim skal lede klubben i de gjenværende to kampene borte mot Rosenborg (19/11) og hjemme mot Stabæk (26/11).

– Vi er samtidig veldig fornøyd med at Bjarte Lunde Aarsheim vil fortsette som assistenttrener og er motivert for å jobbe videre med den nye hovedtrener for å ta laget opp og fram.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -