Buskerud 4.div: Åssiden med full poengpott etter 4 serierunder

223
Åssiden IF v Eiker/Kvikk. Foto: Åssiden IF facebookgruppe

Åssiden har fått en pangstart på årets sesong med 4 seirer på 4 kamper, og er det eneste laget i 4.div som står uten poengtap.

I første seriekamp møtte laget Svelvik. Sluttresultatet endte med en betryggende 4-0 seier på Konnerud stadion, etter mål signert Mads Westlie Gundersen (2), Ahmet Cetin og Oliver Widemann Karlsen.

I seriekamp nr. 2, var det duket for et borteoppgjør mot Konnerud, på samme stadion som i serieåpningen. Det ble en knepen 2-1 seier etter mål av Martin Bøthun og Mads Westlie Gundersen. Sistnevnte scoret i kampens siste minutt.

I kamp nr. 3, var det nok en bortekamp og denne gangen var det Jevnaker som var vertskap på Jevnaker Kunstgress. Her ble det 3-1 seier etter mål signert Martin Bøthun og Magnus Langset (2). Trøstemålet for Jevnaker kom i det 85.min signert Oddur Karl Heidarsson.

- Annonse -

Seriekamp nr. 4, var det duket for hjemmekamp mot Eiker/Kvikk, og kampen endte 1-0. Matchvinner her ble Nicolai Njie med scoring i det 93 min (!).

Her et kort referat fra kampen hentet fra Åssidens facebook-side:

Elendig fotball, gamle helter, innsats og 1-0 på overtid. Mer er det egentlig ikke å melde.
Mye ball, mange feilpasninger, få sjanser. Men det holder å sette en på overtid når nullen holdes. Seier på en svært dårlig dag er jo en god egenskap. Men nå får det holde med dårlige dager. Gutta får for innsatsen!
Bilde fra kampen. Foto: Åssiden IF facebook.
Bilde fra kampen. Foto: Åssiden IF facebook.
Bilde fra kampen. Foto: Åssiden IF facebook.
Neste kamp for Åssiden IF er borte mot Sande, 5.mai kl. 19:00.
Av andre resultater fra 4.div, kan vi nevne Vestfossen v ROS 7-1, der Petter Mette Lund scoret 3 goaler i serieåpningen. Eiker/Kvikk banket Svelvik 5-0 der 5 forskjellige målscorere kom på listen. Hallingdal vant 6-2 borte mot Vestfossen der Abbas Amir Ahmed signerte 2 av målene.
Resultater og tabell for 4.div Buskerud, finner du HER

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -