Cavani om PSG-konflikten: Vi trenger ikke å være som en familie

295
Edison Cavani og Neymar ser ut til å fortsette krangelen. (Foto: Wikimedia Commons)

Forholdet mellom Edison Cavani og Neymar er ikke noe kjære mor, og diskusjonen mellom de to superstjernen ser ut til å fortsette.

Konflikten med Neymar ser ikke ut til å være over for Edinson Cavani. Nå skriver den spanske avisen Sport at Edinson Cavani klar til å forlate Paris Saint Germain, hvis Manchester City skulle være interessert. Dette er fordi forholdet mellom Neymar og Edinson Cavani ikke er så bra, antyder den sistnevnte i et intervju med SFR Sport.

– Min fotballkultur er litt annerledes enn andre. Alt som skjer foregår stort sett i garderoben, noe som bør forbli i garderoben hvis du spør meg. Det er noen som liker å snakke mye og finne ut av hva som ikke har skjedd, sier Edinson Cavani til SFR Sport.

Uruguayaneren refererer til episoden under kampen mot Lyon, hvor spillerne var uenige om hvem som skulle ta seg av frispark og straffspark. Ifølge den franske avisen L’Equipe fortsatte diskusjonene i omkledningsrommet etter kampen var over.

- Annonse -

Men Edinson Cavani bryr seg ikke om det

– Vi trenger ikke å være venner eller være som en familie. Det som kreves er at vi er profesjonelle. Det er nødvendig å respektere sine kolleger og gi  100% i kampene, og fullfører kampen som et lag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -