Storck fikk sparken som ungarsk landslagssjef

171

Det ungarske fotballforbundet (Magyar Labdarúgó Szövetség), fikk nok av Bernd Storck og ga han sparken.

Tyskeren Bernd Storck (54), fikk sparken som trener for det ungarske herrelandslaget i fotball. Det ungarske fotballforbundet begrunner det hele med et skuffende VM-kvalifiseringen. Tyskeren som ble ansatt som trener for A-landslaget i 2015. Da han ble hentet opp fra det Ungarske U-20 landslaget. Tyskeren med en fortid som spiller i både Bochum og Borussia Dortmund, ble en nasjonalhelt etter han førte Ungarn til EM-sluttspillet i 2016.

Hvor det ble seier mot Norge i begge playoff-kampene mot Norge i 2015. Ungarn spilte sitt første fotballmesterskap siden 1986. Hvor dem blant annet ble gruppevinnere foran Island, og foran laget som vant mesterskapet Portugal.

Men VM-kvalifiseringen ble alt annet en vellykket for Ungarn. De ble riktignok nummer tre i gruppen, hvor de var hele fjorten poeng bak Sveits, som skal spille Playoff-kamp mot Nord-Irland. Noe som førte til at ledelsen i det ungarske fotballforbundet fikk nok av tyskeren, og ga han sparken som trener.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -