Chelsea møter PSG

126

Ting ser ikke ut til å bli lettere for Chelsea. Fjorårets engelske mestre møter ingen andre enn PSG i åttendelsfinalen i UEFA Champions League.

Etter et bra gruppespill av Chelsea, som endte med en solid første plass, lå alt til rette for en bra trekning for Mourinho sine menn, men slik ble det ikke. Laget fra sørvest-London, møter PSG allerede i åttendelsfinalen. Sist gang gikk det ikke helt som forventet og mange forbinder kampen med et ufortjent rødt kort til Zlatan.

Fra før av, har PSG og Chelsea møtt hverandre 2 ganger i sluttspillet i Champions League. Sist gang de møtes, vant PSG på bortemålsregelen og sendte «The Blues» ut av Champions League. Denne gangen har Chelsea prestert langt svakere i ligaen, noe som kan hende er en fordel, ifølge flere fotballeksperter. Så lenge de klarer å holde seg oppe i ligaen, kan de konsentrere fullt på den gjeveste fotballturneringen i hele verden. Men for at de skal ha noe som helst sjans mot Frankerike sitt desidert beste lag, må de opp et par nivåer.

 

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -