– Van Gaal ga meg èn prosent sjanse på spilletid

136

– Van Gaal ga meg èn prosent sjanse på spilletid

Javier Hernandez hadde svært god grunn til bytte ut Manchester United med Bayer Leverkusen i sommer.

Mexicaneren har vært en stor suksess etter overgangen til Leverkusen og Bundesliga i sommer. Spissen har levert hele 17 scoringer på 19 kamper for Roger Schmidt’s gutter, og senest i helgen gjorde han hattrick da de slo Gladbach 5-0.

Hernandez var forrige sesong leid ut fra United til Real Madrid. Der fikk han lite spilletid, og måtte stort sett nøye seg som en backup for Karim Benzema.

Tilbake i Manchester i sommer, fikk han beskjeder fra United-manager van Gaal som gjorde at han måtte komme seg videre. Nederlenderen skal i følge Hernandez ha gitt han svært få muligheter for spilletid.

- Annonse -

– Jeg snakket med van Gaal og han fortalte meg at jeg bare hadde èn prosent sjanse på å få spilletid i min posisjon, så derfor dro jeg til Bayer, forteller «Chicharito» til spanske Movistar+.

Spissen føler seg viktig i sin nye klubb i Tyskland, ikke bare på grunn av at han har scoret mange mål, men også fordi her føler han at han har store muligheter for å starte hver eneste kamp.

27-åringen er likevel takknemlig for tiden han fikk på Old Trafford, og for at han fikk muligheten til å spille under Sir Alex Ferguson.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -