Chelsea tok 3 viktige poeng hjemme

118

I flomlyset på Stamford Bridge tok Chelsea i mot Norwich. Det som etter dagens tabell, er et bunnoppgjør, ble langt mer underholdene enn forventet.

Både Norwich og Chelsea trenger 3 poeng, for å komme seg opp av «sumpen». Norwich som har vært nærme å rykke ned de foregående sesongene, kunne med 3 poeng i dag, klatre opp til en 14.plass. Chelsea derimot, som har vært solide de siste sesongene, ville seile opp på en 12.plass.

Første omgang, kan beskrives med et ord, Chelsea. Vertene trillet ball og skapte noen sjanser. Den første kom når Chelsea sin desidert beste spiller denne sesongen, Willian, vartet opp med et skudd, som Norwich-keeperen klarte akkurat å redde. Noen få minutter senere var det Fabregas og Hazard sin tur. De to nevnte kombinerer fint og ballen ender opp hos Costa, som fyrer løs, men ballen ender opp utenfor mål.

Noen få minutter før pausen, var det Norwich sin tur. Bassong får muligheten, men Terry klarer å blokere ballen og hjemmelaget kontrer med alle mann. Men heller ikke denne gangen, klarte favorittene å sette ballen i mål.

- Annonse -

Etter hvilen skjedde det ikke stort, før minutt 63. To stikkord for scoringen: Fabregas og Costa. Fabregas tar frisparket hurtig og finner Costa som er i bakrom, og spanjolen setter ballen enkelt i mål. Det som var fjorårets kombinasjonspill og gjorde at Chelsea fikk den ledelsen de fikk på Arsenal og City.

I 86.minutt, var det nesten for vertene, igjen. Matic, som var fjorårets midtbanegigant, vartet opp med et aldri så lite solo-raid, som nesten ble mål.

På slutten av kampen, ble det mye «drillo-fotball» mot Jerome, noe som overhodet ikke fungerte.

Kampen endte 1-0 til Chelsea.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -