Christian Luyindama til Premier League?

202

26-åringen som kommer fra DR Congo vekket allerede interessen til Aston Villa i vinter uten at det ble noen overgang, nå skal også Everton ha kastet seg inn i kampen om Galatasaray-spilleren.

Luyindama kom først til Galatasaray på lån fra belgiske Standard Liege i januar 2019 før overgangen ble permanent. Siden den gang har midtstopperen levert såpass godt at det nå kan ende med Premier League spill. Galatasaray har ingen ønsker om å selge den kongolesiske stopperen men spilleren selv skal ønske en overgang. Ifølge tyrkiske medier skal en overgang til Aston Villa være foretrukket, men at Everton også er interessant.

Les også:Ettertraktet Wolves-profil

Siden den tyrkiske klubben ikke vil selge midtstopperen er det antydet at en eventuell overgangssum vil ligge på rundt 11 millioner pund. Den 191 høye midtstopperen har denne sesongen spilt 10 kamper så langt for den tyrkiske storklubben. Han står også oppført med 7 landskamper for DR Congo.

- Annonse -

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -