City-eierne har kjøpt belgisk klubb

185

City Football Group, selskapet som eier blant annet Manchester City, har kjøpt den belgiske klubben Lommel SK. Dette kunngjør selskapet på sin hjemmeside.

Lommel spiller på andre nivå i det belgiske ligasystemet. Før korona satte en tidlig stopper for sesongen, lå laget på sjetteplassen i serien som består av åtte lag.

– Investeringen er en del av vår langsiktige strategi for å være presente i viktige fotballand, spille pen fotball og utvikle talent. Vi ble tiltrukket av Lommels kultur, treningsfasiliteter og engasjement for ungdomsutvikling. Vi ser fram til å lære fra deres tilnærmelse og til å hjelpe klubben å utvikle seg i de kommende månedene og årene, sier Ferran Soriano, administrerende direktør i City Football Group, til selskapets hjemmeside.

Les også: Brighton igjen rammet av Corona

- Annonse -

Lommel er den niende klubb som blir en del av nettverk til City Football Group. I tillegg til Lommel og Manchester City, eier eller engasjerer selskapet seg i amerikanske New York City, australske Melbourne City, japanske Yokohama Marinos, uruguayanske CA Torque, kinesiske Sichuan Jiuniu, spanske Girona og indiske Mumbai City.

Les også: Brighton-direktør: Kan koste liv å gjenoppta Premier League

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -