City og Liverpool jakter tysk stortalent

268

City og Liverpool jakter tysk stortalent

Manchester City og Liverpool FC skal begge være interessert, i Schalkes  19-år gamle midtbane talentet Leroy Sane.

Den 19-år gamle Leroy Sane har i løpet av denne sesongen, spilt mer fotball for laget en noensinne.  Samtidig har han i løpet av sesongen, prestert såpass godt at han har fått plass på det tyske landslaget for første gang, da han spilte mot Frankrike i en treningskamp i november.

Sane har scoret fire ganger på  17 kamper  i den tyske ligaen så langt, og har dermed tiltrukket seg oppmerksomheten fra flere europeiske toppklubber. Liverpool har beundret spilleren, spesielt treneren Jürgen Klopp har vært interessert i den unge tyskeren.  Tidligere skal Klopp ha hintet frem til at klubben ønsker å henteSane til Anfield, men nå er det angivelig Manchester City, som sies å være favoritter til å hente hurtigtoget. Det skriver den engelske avisen  Express.

Ifølge Express skal Sane være klubbens største prioritet i dette overgangsvinduet etter at de har fulgt talent de siste to årene. Schalke 04  skal ha omtrent  300 millioner kroner for spilleren.

- Annonse -

Innlegget City og Liverpool jakter tysk stortalent dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -